Bouwwerk in opdracht

Bouwwerk in opdracht. U zou graag uw eigen huis in model willen hebben, of uw oude geboortehuis de fabriek waar u vroeger hebt gewerkt of zomaar een gebouw of object, dat u heel graag op uw modeltreinbaan wilt hebben staan. Alles is in principe mogelijk. Ook kleine objecten, zoals bijvoorbeeld een abri (wachthokje) voor de bus/tram, of een handkar, schuurtje e.d.

Werkwijze. Het te maken model wordt hoofdzakelijk gemaakt van styreen-materiaal, dit is een duurzaam materiaal, wat veel wordt gebruikt in de modelbouw-wereld. Het model wordt gemaakt in schaal H0 oftewel schaal 1:87 en wordt afgewerkt tot in de kleinste details. Er wordt van elk bouwwerk, maar 1 exemplaar gemaakt, zodat het een exclusief model is en blijft. Alleen de eerder genoemde kleine objecten kunnen uit meerdere exemplaren bestaan.

Als het originele gebouw nog bestaat, kom ik de maten opnemen, de kleuren noteren en maak van het hele object foto's. Bestaat het gebouw niet meer, dan werk ik met de gegevens die ik kan verkrijgen, zoals oude bouwtekeningen, foto"s e.d.

De prijs. Dit ligt o.a. aan de moeilijkheidsgraad en grootte van het object. De prijs is inclusief het voorwerk en materiaal. De aflevering wordt in overleg gedaan met de opdrachtgever. Dit, om te zorgen dat het gebouwde model schadevrij, op de juiste plek komt. De van te voren afgesproken prijs, wordt betaald voor aanvang van de bouw. De levertijd is afhankelijk van het te maken model. Ik wil veel zorg besteden aan mijn bouwwerken en een goed resultaat afleveren. Soms kan het maanden duren voordat een gebouw echt af is. Afraffelen is er niet bij! Niet goed, geld terug!

Contact. Wilt u meer informatie of u wilt al een prijsopgave hebben, neem dan contact d.m.v. 'Contact', links in de menubalk. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Voor reeds eerder gemaakte bouwwerken, kunt u kijken onder de knop "Fotogalerij"